Verzending en Retour

Verzending

Wij verzenden je bestelling zo snel als mogelijk. Over het algemeen is dit in Nederland binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen. Voor Duitsland en België verzenden wij binnen 3 tot maximaal 5 werkdagen. De kosten voor het verzenden is € 4,80 naar Nederland en Belgie en voor de rest van Europa ?? mits het pakket in de brievenbus past. 

Wij verzenden naar alle landen in overleg. Neem hierover contact met ons op.

Retour

Ben je niet tevreden met je aankoop of is het niet de juiste maat? Dan kun je je artikel(en) binnen 14 werkdagen terugzenden mits de aankoop ongedragen en ongewassen is. Zowel de kaartjes als hygienestickers moeten nog aan of op het artikel zitten. Artikelen uit de sale kunnen alleen worden geruild maar niet geretourneerd.

Wanneer je je artikel wilt terugzenden of omruilen, kun je dit in jouw account aangeven en na bevestiging krijg je een retourbon, deze kun je uitprinten en meesturen. Wanneer het product in goede staat is ontvangen kun je in je account de creditnota bekijken. Het geld wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst teruggestort. Wij ruilen wel maar hiervoor dien je opnieuw een bestelling te plaatsen via de webshop.

Kosten en risico voor retourzenden zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat bestellingen uit Belgie en Duitsland teruggestuurd moeten worden naar Nederland.