Over x-eau

X-eau is een shopconcept dat staat voor opvallende en kwalitatieve trainings zwemkleding in kleur en print. Onze missie is om zo veel mogelijk vrouwen, en ook mannen, meisjes en jongens van peuter tot puber te laten zwemmen en trainen in kleur.

Voor Zwemmers met Lef!

Wij zijn zelf enthousiast zwemmers en triatleten en merken dat onze motivatie een flinke boost krijgt door te zwemmen in kleur. Dit merken we ook aan de mensen om ons heen en onze klanten. Daar genieten wij van! We zijn er dan ook van overtuigd dat dit trainen in het water nóg leuker maakt.

Met veel passie en plezier werken wij dagelijks aan X-eau en zijn altijd op zoek naar de leukste prints en beste merken. We vinden het heel erg leuk om met je mee te denken over het beste badpak voor jou, want elke vrouw en elk figuur is anders. Je kunt je vraag altijd mailen naar info@x-eau.nl.

De betekenis van X-Eau

X-eau uitgesproken als XO. De naam X-eau is in eerste instantie afgeleid van het franse woord eau, water is in het Nederlands. De X verwijst naar het woord X-treme; extremer in uitvoering, anders dan anderen.

Wellicht minder voor de hand liggend zijn de volgende afleidingen: de X staat ook voor de gekruiste bandjes op de rug van trainingszwempakken, het moet immers allemaal goed blijven zitten tijdens trainingen. Voor het logo is gekozen voor gekleurde ringen in het water, alsof je er een steen in gooit, want daar gaat het om #kleurinhetwater!

X-eau Wereldwijd

In verschillende landen wereldwijd worden de x-eau shops door gepassioneerde zwemmers uitgebaat. Dit betekent wereldwijde allure en voordeel maar toch persoonlijke en snelle service.

Meer info hierover is te vinden op www.x-eau.com

X-eau Benelux

X-eau Benelux
Dorpsweg 16
5711 TS Someren

IBAN: NL25KNAB0256099049
KVK: 52465748
BTW: NL8235.36.014.B.01